آمار‌های اعتیاد در کشور مربوط به دهه ۹۰ است قتل شرور غرب تهران به دست یک مجرم سابقه دار اعترافات تکان دهنده قاتل چاقوکش کارهای مهمی که باید پس از سرقت گوشی انجام دهید قتل پسر همسایه به خاطر یک دختر ربودن زن جوان از خودروی همسرش +جزییات خودکشی متهم به سرقت از صندوق امانات بانک ملی ۱۲ هزار تماس مزاحمتی با آتش‌نشانی مشهد طی یک ماه! دستگیری پسری که مادرش را به خاطر سرزنش دیگران به قتل رساند + عکس موبایل‌قاپ حرفه‌ای در مشهد به دام افتاد (۱۶ تیر ۱۴۰۳) دستگیری ۱۱ سرشاخه یک شرکت هرمی در مشهد ۱۰ فایده گریه کردن | تا چه حد مجازیم که گریه کنیم؟ انجام مشاوره‌ ژنتیک در مرحله‌ پیش‌ از ازدواج، به همه‌ زوجین توصیه می‌شود درباره لطفعلی خان زند از تاج گذاری تا مرگ | یک تراژدی خون بار در چهار پرده یکی از راه‌های سوء استفاده از قانون معافیت سربازی سد شد آیا ضعف در برقراری ارتباط با دیگران سبب جذب همزیستی با حیوانات می­ شود؟ آداب سفر در فصل گرما جزئیات شهریه مدارس؛ شروع از ۱۰ میلیون تومان | شهریه ۲۵ درصد مدارس بالای ۳۰ میلیون تومان ابتلا به کیست مویی در بین مردان شیوع بیشتری دارد  روایت سرزده از اورژانس بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد مشهد | رد خون
سرخط خبرها

مرگ موشی که صد‌ها مین را شناسایی کرده بود

  • کد خبر: ۹۶۳۰۹
  • ۲۹ دی ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۰
مرگ موشی که صد‌ها مین را شناسایی کرده بود
موش «ماگاوا» که می‌توانست با بوییدن زمین ها، وجود مین در آن‌ها را تشخیص دهد، در سن هشت سالگی مرد. این موش به دلیل قهرمانی‌هایی که در این زمینه کسب کرده، صاحب مدال طلا شده بود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ موش «ماگاوا» که می‌توانست با بوییدن زمین ها، وجود مین در آن‌ها را تشخیص دهد، در سن هشت سالگی مرد. این موش به دلیل قهرمانی‌هایی که در این زمینه کسب کرده، صاحب مدال طلا شده بود.
«ماگاوا» موشی آفریقایی بود که در طول پنج سال زندگی حرفه‌ای اش توانست بیش از ۱۰۰ مین و مواد منفجره را در کامبوج تشخیص دهد و به متخصصان در خنثی کردن آن‌ها و جلوگیری از هر حادثه‌ای کمک کند.
«ماگاوا» موفق‌ترین موش صحرایی بود که مؤسسه خیریه بلژیکی «آپوپو» آن را آموزش داده بود تا به انسان‌ها در باره حضور مین در محل هشدار دهد.

این مؤسسه خیریه اعلام کرد که «ماگاوا»، این موش غول پیکر آفریقایی، در سن هشت سالگی مرد. «ماگاوا» که در تانزانیا پرورش یافته است، پیش از نقل مکان به کامبوج به مدت یک سال آموزش دیده بود تا کارش را در زمینه بمب کُشی آغاز کند. تخمین زده می‌شود حدود شش میلیون مین در این کشور وجود دارد که تهدیدکننده سلامت و جان بسیاری از افراد است.

مین‌های زمینی چطور تشخیص داده می‌شوند

«ماگاوا» که برای تشخیص یک ترکیب شیمیایی در موادمنفجره آموزش دیده بود، بیش از ۱۴۱ هزار مترمربع زمین (معادل ۲۰ زمین فوتبال) را پاک سازی کرد.
او ۱.۲ کیلوگرم وزن و ۷۰ سانتی متر طول داشت. این موش بسیار بزرگ‌تر از دیگر گونه‌های موش است، اما به اندازه کافی سبک بود تا بتواند از روی مین ها، بدون فعال کردنشان، عبور کند.
«ماگاوا» می‌توانست فضایی به اندازه یک زمین تنیس را فقط در ۲۰ دقیقه جست وجو کند. اگر انسان بخواهد چنین مساحتی را با فلزیاب بررسی کند، درحدود چهار روز طول می‌کشد.

در سال ۲۰۲۰ «ماگاوا» مدال طلای «PDSA» را که صلیب «جورج» برای حیوانات نام دارد، به دلیل فداکاری در نجات جان افراد دریافت کرد. او اولین موش صحرایی بود که در تاریخ ۷۷ ساله این مؤسسه خیریه، این مدال را دریافت می‌کرد.
این مؤسسه خیریه در بیانیه‌ای اعلام کرد: «فداکاری او کمک شایانی به مردم کامبوج کرد تا بدون ترس ازدست دادن دست، پا یا جان خود به خیابان‌ها قدم بگذارند.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->